![]() |
![]() |
![]() |
|
|||
|
В долонях у Бога
О, Боже мій!!! Я дякую, що я в Твоїх долонях! І навіть якщо неміч й тіснота… І темрява пульсує біллю в скронях… Й життя, як птах, із тіла відліта… Я дякую, що я в Твоїх долонях!!! Ніхто й ніколи не розлучить нас, І не відділить від любові Бога! В Твоїх руках і мить, і день, і час… Ти — істина, життя й моя дорога. Я думаю про Тебе, Боже мій! Я прокидаюсь, а Ти ще зі мною… Який же Ти Величний і Живий!!! Бажаю йти, Ісусе за Тобою! Ніхто й ніколи не розлучить нас, Тобі, Господь, я щиро довіряю, Бо кров Твоя цінніша всіх прикрас У всесвіті… * Вона мене і зараз омиває… Куди від Духа я Твого піду?! Без Нього я пуста і несмілива, Сама піду — спіткнусь і упаду… І лиш з Тобою справді я щаслива. Я дякую, що я в Твоїх руках! Турботою мене Ти огортаєш І відступає геть і біль, і страх— Мене Ти Божим миром наповняєш! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *13-14.05.20009р. * * Галина Левицька |
| Powered by vBulletin® Version 3.8.6 Copyright ©2000 - 2011, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot |