![]() |
![]() |
![]() |
|
|||
|
Помолитесь за моего мужа раба Божьего Дмитрия, о условно досрочном освобождении. Пусть суд пройдет в его пользу и Дмитрий вернется домой. Прости Господи, что оступился. Храни Вас Господь, Аминь!
|
![]() |
![]() |
|
|||
|
<span class="Apple-style-span" style="font-family: Times, 'Times New Roman', serif; font-size: 16px; border-collapse: collapse; color: rgb(69, 50, 46); ">Господи Иисусе Христе Боже наш, святаго апостола Твоего Петра от уз и темницы без всякаго вреда свободивый, приими, смиренно молим Ти ся, жертву сию милостивно во оставление грехов рабов Твоих (раба Твоего/рабы Твоея) (имярек) в темницу всажденных (всажденнаго), и молитвами их (его), яко Человеколюбец, всесильною Твоею Десницею от всякаго злаго обстояния избави и на свободу изведи.
|
![]() |
![]() |
|
|||
|
Тропарь,гл.2 Манассию от уз и горьккаго заточения, молитв ради свободивый, Всещедрый Боже. и раба Твоего нами ныне молящагося, от уз и заточения свободи, и от всякого злаго обстояния избави, яко един Человеколюбец.Кондак, гл.5 Яко милосердия источник и благости пучина,Христе БОже, не презри в скорбех и бедах Тебе верою призывающих, но яко щедрпомилуй и от уз скоро свободи, да поём Ти: Аллилуиа. МОлитва:Господи, Иисусе Христе,Боже наш, святаго Апостола Твоего петра от уз и темницы без всякаго вреда свободивый, приими, смиренно молим Ти ся, моление сие милостивно во оставление грехов раба Твоего(имя) в темницу всаженнаго и молитвами того, яко Человеколюбец, всесильною Твоею десницею от всякаго злаго обстояния избави и на свободу изведи.
|
![]() |
![]() |
|
|||
|
Пожалуйста помолитесь за моего брата, раба Божьего Дмитрия. Чтобы суд о смягчении приговора был справедливым. Спасибо.
|
![]() |
![]() |
|
|||
|
Господи помоги всем страдающим не винно осужденным людям. Помоги им поскорее вернуться домой их ждут родные и близкие люди. Аминь.
|
![]() |
![]() |
|
|||
|
Здравствуйте! Прошу вас *пожалуйста помолитесь за моего сына Максима. не винно осужденного.Господи прости им все грехи и помоги побыстрей выйти из заключения. Аминь.
|
![]() |
![]() |
|
|||
|
Здравствуйте, Прошу вас помолитесь за моего сына Павла не винно осуждённого. Господи прости им все грехи и помоги скорее выйти из заключения. Аминь
|
![]() |
![]() |
|
|||
|
Господи спаси,вразуми и обрати к вере православной,к церкви р.Б.Александра заключенного.
|
![]() |
![]() |
|
|||
|
Здравствуйте! Прошу вас *пожалуйста помолитесь за моего сына Максима. не винно осужденного.Господи прости им все грехи и помоги побыстрей выйти из заключения. Аминь.
|
![]() |
![]() |
|
|||
|
Помолитесь, прошу вас, за раба Божиего Деонисия. Идет пересмотр его дела, пусть все будет в пользу Деонисия ,пусть будет изменена статья. Храни Вас Господь!
|
| Powered by vBulletin® Version 3.8.6 Copyright ©2000 - 2011, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot |