![]() |
Господь *мой всемилостивейший, молю тебя *помоги, укрепи в болезни рабу божью СОФИЮ. Пошли ЕЙ милость свою в скорейшем выздоровлении. Матерь Божья, Царица Небесная *возьми на руки болеющую рабу Божью СОФИЮ и стань ей заступницей и утешительницей в исцелении болезней её пред престолом Сына Твоего, Господа нашего Иисуса Христа.
Господи Спаси и Сохрани рабу божью *СОФИЮ! Аминь. Аминь. Аминь. Молитва *"О болящих": Владыко Вседержителю, Святый Царю, наказуяй и не умерщвляяй, утверждаяй, низпадающия и возводяй нижверженныя, телесныя человеков скорби исправляяй, молимся Тебе, Боже наш, рабу Твою *СОФИЮ немощствующа посети милостию Твоею, прости ей всякое согрешение вольное и невольное. Ей, Господи, врачебную Твою силу с небеси низпосли, прикоснися телеси, угаси огневицу, укроти страсть и всякую немощь таящуюся, буди врач рабы твоей СОФИИ воздвигни её от одра болезненна и от ложа озлобления цела и всесовершенна, даруй её Церкви Твоей благоугождающа и творяща волю Твою. Твое бо есть, еже миловати и спасати ны, Боже наш, и Тебе славу возсылаем, Отцу, и Сыну , и Святому Духу, ныне и присно, и во веки веков. Аминь." "Спаси Господи люди Твоя...". Аминь! |
Молтва Великомученику и целителю Пантелеймону : О, Великий угодниче Христов, страстотерпече и врачу многомилостливый Пантетеймоне! Умилосердися надо мною, грешным рабом, услыши стенание и вопль мой, умилостиви Небесного Верховного Врача душ наших и телес наших, Христа Бога нашего, да дарует ми исцеление от недуга, мя гнетущего. Прими недостойное моление грешгейшаго паче всех человек. Посети мя благодатным посещением. Не возгнушайся греховных язв моих, поможи их елеем милости твоея и исцели мя;Да здрав сый душею и телом, остаток дней моих, благодатию Божиею, возмогу провести в покаянии и угождении Богу и сподоблюся восприяти благий конец жития моего. Ей угодниче Божий! Умоли Христа Бога, да представительством твоим дарует здравие телу моему и спасение души моей. Аминь.
|
Господи Боже,спаси и сохрани рабу твою Софью! Дай ей крепкого здоровья и долгих лет жизни! Во имя Отца и Сына и Святаго духа! Ныне и присно и во веки веков! Аминь!
|
Господь *мой всемилостивейший, молю тебя *помоги, укрепи в болезни рабу божью СОФИЮ. Пошли ЕЙ милость свою в скорейшем выздоровлении. Матерь Божья, Царица Небесная *возьми на руки болеющую рабу Божью СОФИЮ и стань ей заступницей и утешительницей в исцелении болезней её пред престолом Сына Твоего, Господа нашего Иисуса Христа.
Господи Спаси и Сохрани рабу божью *СОФИЮ! Аминь. Аминь. Аминь. Молитва *"О болящих": Владыко Вседержителю, Святый Царю, наказуяй и не умерщвляяй, утверждаяй, низпадающия и возводяй нижверженныя, телесныя человеков скорби исправляяй, молимся Тебе, Боже наш, рабу Твою *СОФИЮ немощствующа посети милостию Твоею, прости ей всякое согрешение вольное и невольное. Ей, Господи, врачебную Твою силу с небеси низпосли, прикоснися телеси, угаси огневицу, укроти страсть и всякую немощь таящуюся, буди врач рабы твоей СОФИИ воздвигни её от одра болезненна и от ложа озлобления цела и всесовершенна, даруй её Церкви Твоей благоугождающа и творяща волю Твою. Твое бо есть, еже миловати и спасати ны, Боже наш, и Тебе славу возсылаем, Отцу, и Сыну , и Святому Духу, ныне и присно, и во веки веков. Аминь." "Спаси Господи люди Твоя...". Аминь! |
Господи Боже,спаси и сохрани рабу твою Софью! Дай ей крепкого здоровья и долгих лет жизни! Во имя Отца и Сына и Святаго духа! Ныне и присно и во веки веков! Аминь!
|
Владыко Вседержителю, Святый Царю, наказуяй и не умерщвляяй, утверждаяй, низпадающия и возводяй нижверженныя, телесныя человеков скорби исправляяй, молимся Тебе, Боже наш, рабу Твою *СОФИЮ немощствующа посети милостию Твоею, прости ей всякое согрешение вольное и невольное. Ей, Господи, врачебную Твою силу с небеси низпосли, прикоснися телеси, угаси огневицу, укроти страсть и всякую немощь таящуюся, буди врач рабы твоей СОФИИ воздвигни её от одра болезненна и от ложа озлобления цела и всесовершенна, даруй её Церкви Твоей благоугождающа и творяща волю Твою. Твое бо есть, еже миловати и спасати ны, Боже наш, и Тебе славу возсылаем, Отцу, и Сыну , и Святому Духу, ныне и присно, и во веки веков. Аминь."
"Спаси Господи люди Твоя...". Аминь! |
Господь *мой всемилостивейший,
молю тебя *помоги, укрепи в болезни рабу божью СОФИЮ. Пошли ЕЙ милость свою в скорейшем выздоровлении. Матерь Божья, Царица Небесная *возьми на руки болеющую рабу Божью СОФИЮ и стань ей заступницей и утешительницей в исцелении болезней её пред престолом Сына Твоего, Господа нашего Иисуса Христа. Господи Спаси и Сохрани рабу божью СОФИЮ! Аминь. Аминь. Аминь. Молитва *"О болящих": Владыко Вседержителю, Святый Царю, наказуяй и не умерщвляяй, утверждаяй, низпадающия и возводяй нижверженныя, телесныя человеков скорби исправляяй, молимся Тебе, Боже наш, рабу Твою СОФИЮ немощствующа посети милостию Твоею, прости ей всякое согрешение вольное и невольное. Ей, Господи, врачебную Твою силу с небеси низпосли, прикоснися телеси, угаси огневицу, укроти страсть и всякую немощь таящуюся, буди врач рабы твоей СОФИИ воздвигни её от одра болезненна и от ложа озлобления цела и всесовершенна, даруй её Церкви Твоей благоугождающа и творяща волю Твою. Твое бо есть, еже миловати и спасати ны, Боже наш, и Тебе славу возсылаем, Отцу, и Сыну , и Святому Духу, ныне и присно, и во веки веков. Аминь." "Спаси Господи люди Твоя...". Аминь! |
|
|
| Текущее время: 14:49. Часовой пояс GMT +4. |