![]() |
Одного року смужка закінчилась...
І зараз другий стане на поріг. Мій Господи! Яка велика милість, Що Ти його прожити допоміг. З подякою вклоняюся у ноги... Один Ти знаєш як мене вести. Недослідимі є Твої дороги, Та знаю, що ведеш Ти *до мети. Я дякую Тобі, що від спокуси Ти вчасно мої ноги відвертав, За все, що Ти давав мені, Ісусе, А також і за все, чого не дав. За те, що закривав мене Собою І від біди усякої беріг; За те, що Ти давав мені здоров`я, А *також і за немочі мої. За те, що чув Ти все, про що молила, За те, що серце утішав сумне, Я дякую за всіх, які любили, Й за всіх, що лихословили мене. За те, що дав мені Ти розуміння, За слово - цю основу і скарби, За те, що напував моє коріння Від Духа життєдайної води. Я дякую за всі благословіння, За те, що Ти в житті мене знайшов. За те, що є безцінне - за спасіння, За віру, за надію, за любов. За те, що я Твоїм насліддям звуся, Що маю частку у крові Твоїй. Я дякую за все тобі, Ісусе, Небесний Батьку, Боже Дух Святий!!! Ольга Лазарук |
......
...... .-Рік старий залишився позаду, Рік новий вже спішить, у дорозі. Час наповнити ваші бокали – Новоріччя й Різдво на порозі! Хай забудуться біди й тривоги, Як шампанське, хай щастя іскриться, Буде вік Ваш і добрим, і довгим І задумане все хай здійсниться. Від вогнів новорічних ялинок Ваші очі, як зорі, засяють, Хай любов Вам, і віру, й надію В душу свято Різдвяне вселяє! |
ВКЛОНИМОСЯ
"Ось діва в утробі зачне,і Сина породить, і назвуть Йому Ймення Еммануіл",що в перекладі е:"З нами Бог" Матвія 1,23 Упало сонце за обрій, І в ніч злилися тіні, І час пробив надій і мрій В далекій Палестині! З`явилась зірка в небесах І стало світло знову, То Ангел в радісних словах Вість сговістив чудову, Що народилося Дитя У Віфлеемській Кані, Воно врятуе всім життя, Бо Перший і Останній! Його Імя - Еммануіл, В перкладі - Бог з нами! І в той час з неба хор злетів З хвалебними піснями: "Прослався,Боже,в висоті, Імир пролий на землю, Пошли в усі серця людські Свое благоволення! . Яків Бузинний |
З Різдвом Христовим!
У *Вифлеємі *в стайні на сіні Христос Родився всім на спасіння! Люди, радійте, Христа вітайте, Божому Сину славу віддайте! Слава на небі Богу Святому, На Землі спокій роду людському! |
| Текущее время: 15:59. Часовой пояс GMT +4. |