![]() |
![]() |
![]() |
|
|||
|
Ослаби, остави, прости, Боже, прегрешения наша, вольная и невольная. Яже слове и и в деле яже в ведении яже во дни и ночи яже во уме и в помышлении вся нам прости яко Благ и Человеколюбец. Аминь
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
||||
|
Ослаби,остави,прости,
Боже,прегрешения наша,вольная и невольная,яже слове и и в деле яже в ведении и неведении яже во дни и ночи яже во уме и в помышлении вся нам прости яко Благ и Человеколюбец. Аминь. |
![]() |
![]() |
|
||||
|
Ослаби,остави,прости,
Боже,прегрешения наша,вольная и невольная,яже слове и и в деле яже в ведении и неведении яже во дни и ночи яже во уме и в помышлении вся нам прости яко Благ и Человеколюбец. Аминь. |
![]() |
![]() |
|
|||
|
Ослаби,остави,прости,
Боже,прегрешения наша,вольная и невольная,яже слове и и в деле яже в ведении и неведении яже во дни и ночи яже во уме и в помышлении вся нам прости яко Благ и Человеколюбец. Амин |
![]() |
![]() |
|
||||
|
Ослаби,остави,прости,
Боже,прегрешения наша,вольная и невольная,яже слове и и в деле яже в ведении и неведении яже во дни и ночи яже во уме и в помышлении вся нам прости яко Благ и Человеколюбец. Амин |
![]() |
![]() |
|
|||
|
Ослаби,остави,прости,Боже,прегрешения наша вольная,и невольная,я же в слове и в деле я же введении и неведении,я же в дни и ночи,я же во уме и в промышлении,вся нам прости яко благ и человеколюбец. Аминь.
|
![]() |
![]() |
|
||||
|
Ослаби,остави,прости,
наша вольная,и невольная,я же в слове и в деле я же введении и неведении,я же в дни и ночи,я же во уме и в промышлении,вся нам прости яко благ и человеколюбец. Аминь. |
![]() |
![]() |
|
||||
|
Ослаби,остави,прости,
![]() |
![]() |
|
||||
|
Ослаби,остави,прости,
| Powered by vBulletin® Version 3.8.6 Copyright ©2000 - 2011, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot |