![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|||
|
О,священная главо, преподобне и богоносне отче наш Сергие, молитвоютвоею, и верою и любовию, яже к Богу, и чистотою сердца, еще на земливо обитель Пресвятыя Троицы душу твою устроивый, и ангельскаго общенияи Пресвятыя Богородицы посещения сподобивыйся, и дар чудодейственныяблагодати приемый, по отшествии же твоем от земных наипаче к Богуприближивыйся и небесныя силы приобщивыйся, но и от нас духом любветвоея не отступивый, и честныя твоя мощи, яко сосуд благодати полный ипреизливающийся, нам оставивый!
Велиеимея дерзновение ко Всемилостивому Владыце, моли спасти рабы Его, сущейв тебе благодати Его верующия и к Тебе с любовию притекающия.Аминь.(L) |
![]() |
![]() |
|
||||
|
Господи Боже, Превятая Богородице, Все Святии, Серафимушка, Матронушка!!!... Молю Вас об исцелении всех болящих деток... Молю об исцелении моей дочери младенца Дарии.... Господи, услыши наши молитвы!!!!!
|
![]() |
![]() |
|
|||
|
Наш милы Серафимушка моли всевышнего о нашых детках,пусть у каждого родителя выступают слезинки на глазах но пусть они будут от счастья,от того что их малыш выздоровел и всё страшное позади.Да хранит всех малышеи молитва св.Серафимушики и всех святых. МАЛЫШЫ БУДЬТЬ ВСЕ ЗДОРОВЫМИ ,РАДУИТЕ НАС ВАШЕИ АНГЕЛЬСКОИ УЛЫБКОИ. Вы наше счастье. Также молю тебя св.отче Серафимушка моли Бога о здоровье моего будушего малыша,не даи коварному Гепатиту заразить кровь Ангелочка.Боже храни всех малышеи и даи им жыть долго и счастливо . . .:'(
|
![]() |
![]() |
|
|||
|
Господи Боже, Превятая Богородице, Все Святии, Серафимушка, Матронушка!!!... Молю Вас об исцелении всех болящих деток... Молю об исцелении моей дочери р.Б. Анастасии. Господи, услыши наши молитвы!!!!!
:-) :-) :-) |
![]() |
![]() |
|
|||
|
Господи Боже, Превятая Богородице, Все Святии, Серафимушка, Матронушка!!!... Молю Вас об исцелении всех болящих деток... Молю об исцелении моей дочери р.Б. Анастасии. Господи, услыши наши молитвы!!!!!
|
| Powered by vBulletin® Version 3.8.6 Copyright ©2000 - 2011, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot |