![]() |
|
Стихи
Быстротечны
твои мысли Да и речь мне не ясна Ты спешишь… Поверь от жизни Не сбежать. Она одна Ты решаешь чьи-то беды Ты увлекся суетой Оглянись. Скажи мне где ты Что случилось с жизнью той И куда пропали грезы И мальчишеский запал Камнем вниз слетают слезы С моих щек. Таков финал Ты добился безусловно Отношения к себе Респектабельного. Словно Не подступишься к тебе Ты присядь. На две минуты Твое время не займу Твое «я» у сердца. Тут ты Я тебе все покажу Бизнес, деньги нас меняют Мы теряем облик свой Люди думают, что знают Что и вправду ты такой Сильный, грозный, устремленный К цели, чтоб ее достичь Ты решительный и вольный Ты охотник. Вокруг- дичь А я помню твои руки Твои милые глаза А сейчас они от скуки Опустели навсегда В отношеньях ведь неважно Чтобы рядом был герой Ты не менее отважен Не скрывая, кто такой. Сьорб - сьорб... |
МАЛЫШКА
Просыпается малышка Ищет глазками пустышку Ротик нежно открывает Моя девочка зевает. Моя малышка так нежна К Папе тянется она Папа на руки берёт И тепло своё даёт. Смотрю на девочку свою Иисуса я благодарю Такое счастье подарил Мою всю жизнь Он изменил! |
Все отвернулись,все осудили,камни подняли-потом опустили.
К Иисусу с позором ее привели:"Закон нам исполнить над нею вели!" Слезы струились,слезы печали,сколько же раз ее отвергали: тот кто был важен,тот кто был нужен,сердце как стужа стало внутри. Но вдруг удивление-Он не отверг,в глазах струится понимания свет.Блудную душу теплом согревает,добром и любовью ее направляет.Направляет ее идти за Собою,оставив сомнения,боль и грехи... А где же все судьи?..да просто ушли.Вот только понять тогда не смогли,что блудные души и у них внутри:) |
Земля повна Твоїх чудес,
Лунає слава до небес, До Бога, славного Отця, Для Кого моя пісня ця. Немає приводу мовчати, Тебе, мій Отче прославляти Я буду все моє життя, Назад нема вже вороття. Не зможу жити як раніше, Немає гіршого за гірше, Не зможу, любий Отче мій, Ти є початок моїх мрій. У Тобі сенс, надія, сила, все те, чого мені, людині Так бракувало всі ті дні, Коли я був сидів на дні. На дні, мов у глибокім морі Жалю, страху, розчарувань, Коли я мав сердечні болі Крізь нескінченність намагань, щоб жити... |
все це було і вже минуло
І серце моє вже забуло Про безкінечність лютих днів, Що чути голос в них брехні. Святий Господь, Спаситель любий, Ти пам'ятаєш що ми люди, Що ми є немічні, слабкі, Що часто робим помилки. Прийми хвалу сердець що хочуть Тебе прославити, наш Отче, Подяку скласти і хвалу, в молитві Господу Христу. Земля повна Твоїх чудес, Лунає слава до небес, До Бога, славного Отця, Для Кого моя пісня ця *Сьорб - сьорб - це вже моє. |
Сповняйтеся Духом, співайте псалми,
Господнє Ім'я прославляйте, Приємна є Богу ця жертва хвали, Подяку христові складайте. Глибини любові Його дослідіть, Кличте до Нього і щиро моліть, Підносьте до Бога благання святії, Ви чуєте... присмак живої надії... Така неповторна, блаженна ця мить - Єднання з Ісусом, аж серце горить, Горить і радіє про славного Бога, Тому що у Нім, лиш у Нім перемога. Сьорб - сьорб... |
В Законі Твому насолода,
Свята, Божествена краса, В Законі Твому наша врода, Відкриті Богом небеса. Щасливий той, хто зберігає Твої слова у свому серці, Щасливий він, бо точно знає, Що буде йти і не спіткнеться. В своїх думках, словах і діях Він буде відданий Тобі, Бо тільки Бог його надія, Він найдорожче у житті. На Господа надію покладайте І щоб не трапилось в житті, Брати і сестри, пам'ятайте, Господь щось має на меті. У Його слові пробувайте, Воно бо вічне і живе, Любов даруйте, потішайте, Аж доки наш Господь прийде. Сьорб - сьорб... |
Я в тіні крил Його сховаюсь,
Молитву в небо піднесу, Піду сміливо й не злякаюсь, Співатиму про велич і красу. Красу і велич мого Бога, Недослідимого Творця, Співатиму лишень для Нього, Що Він досліджує серця. Що Він цінує і голубить І моє серце розквітає, Неописати, як Він любить, Як Він за нами доглядає. Веде крізь світ до Свого Царства, Крізь негаразди і біду, Дарує затишок у братстві, Дарує свою повноту. Життя, в якому радість, спокій, Відвічний Бог нам дарував, Християнин не одинокий, Господь про все, про все подбав. Брати і сестри разом з нами, Тепло опіки нас гортає, У церкві ділимось дарами І у Христі разом зростаєм. Чудово мати спільність, єдність, Підтримку брата відчувати І в Бозі бачити приємність, Яку ні з чим не порівняти. Сьорб - сьорб... |
Ти найдорожче що я маю,
Моя опора і надія, Тебе всім серцем я кохаю, Ти найсолодша моя мрія. Усе минеться, небо і земля, Цей світ пройде у своїм беззаконні, Та не минеться лиш велике "Я", В бутті славетнім, неповторнім. Краса велична й неосяжна, Осяє нас непереможно І зрозуміють легковажні, Життя в Тобі - то найдорожче. Немає більшої перлини, Скарбів таких не віднайдеш, Радію браття щохвилини, Як добре знати що живеш... Сьорб - сьорб... |
Люблю свій край, прекрасну Україну,
В якому Ти мене знайшов, мій Бог, Зробив мене Своїм і я тепер Твоя дитина, В цім світі береже мене Твоя любов. Люблю свій край, зелений і квітучий, Якому Ти свободу наділив, Який, мов сад той, пишний і пахучий, Його Ти рясно милістю полив. Люблю свій край, бо він дарований Тобою І Твоя ласка навкруги, Прийми хвалу сердець з любов'ю, Лиця Свого не відхили. Любім свій край, повірте, він чудовий, Рука Господня нам його дала, Щоб ми прославили Отця з любов'ю, За дивні Божії діла. Отож, любімо нашу Україну, Молімось за її народ, Степи широкі й полонини... Який же люблячий є Бог... * Сьорб - сьорб... |
Текущее время: 17:10. Часовой пояс GMT +4. |
|