![]() |
Друже, чому ти у смутку й журбі,
Сльози туманять погляд тобі. А над тобою завжди в кожну мить, Сяє чудова небесна блакить. |
Каждый день на устах моих
Это сладкое имя ИИСУС! Я не знаю имён других, Лишь Его я превозношу! |
Є у небі країна, куди неодмінно,
Я прийду і буду у славі Отця. Віддам я подяку, і честь і хваління, Прославлю там ім'я Христа. |
Еще недолго, да совсем недолго -
И наш Спаситель нас к Себе возьмет. Хоть и тревог встречаем в жизни много, Но в небесах покой душа найдет. |
Зібралися ми на рідній землі,
Щоб Бога прославить в піснях. За всі чудеса хвалу в небеса Складають наші серця. О, Боже Святий, пішли Свій спокій І нашій Ти землі. Щоб а мирі нам жить Тобі лиш служить Від серця прохання летить. * *На всі віки Творцю хвала * *Що нашу країну беріг. * *Її ліси, її поля, * *І щирих людей серця. |
Ісус - Ти найкращий Друг.
В час, коли моє серце плаче Я до Тебе в молитві йду, Ти поможеш мені, мій Пастир. Для душі мій спокій в Тобі. Ти - відрада моя, Спаситель. Підкріпляєш у боротьбі, Вірний Друг і душі Цілитель. |
В этой книге святой Богом данной одной
«Возлюби» нам Господь говорит. Это слово одно, поучает оно, Любовь всё победит. |
Твоя любов немов ріка, як височінь могутніх гір.
Здійму до Тебе я свій зір і заспіваю Тобі. До мого серця доторкнись, відчути хочу цю любов. Нехай Твій Дух Святий зійде Й наповнить серце знов. |
Радій у любові Христа
Він тебе поведе у Своє святе Місце на небесах. Хвалю мого Бога імя І співатиму Господеві славу, Бо тепер вільний я. |
Як олень прагне до потоків,
Так душа моя прагне Тебе. Я бажаю Тобі сказати, Що я так люблю Тебе. Ті Один моє серце знаєш, І в нього ті любов вливаєш. Я бажаю тобі сказати, Що я так люблю Тебе. |
| Текущее время: 05:52. Часовой пояс GMT +4. |