Форум Христиан

Форум Христиан (http://forum-hristian.ru/index.php)
-   Молитвы (http://forum-hristian.ru/forumdisplay.php?f=59)
-   -   МОЛИТВЫ ПО ПРОСЬБЕ УЧАСТНИКОВ. (http://forum-hristian.ru/showthread.php?t=7921)

Edward 09.05.2009 00:29

ВОТ ССЫЛКА НА САЙТ, ГДЕ НАПИСАНО АКАФИСТ МУЧЕНИКУ, МЛАДЕНЦУ ГАВРИИЛУ - ***********.holytrue.ru/Prayer/akmlGavr.htm
ЕМУ МОЛЯТСЯ В ДЕТСКИХ БОЛЕЗНЯХ.

Edward 13.05.2009 21:44

Вот ссылка на молитвы преподобному Серафиму, Саровскому чудотворцу при психических заболеваниях - ********v-xram.narod.ru/carovckui.html

Edward 24.05.2009 08:29

Ей, святче Божий, не посрами упования нашего, еже на тя по Бозе и Богородице возлагаем, но буди нам помощник и покровитель во спасение, да твоими молитвами получивше благодать и милость от Господа, прославим человеколюбие Отца и Сына и Святаго Духа, в Троице славимаго и покланяемаго Бога, и твое святое заступление ныне и присно, и во веки веков. Аминь.

Edward 24.05.2009 08:29

Молитва Преподобному Алексию, человеку Божию:
О, великий Христов угодниче, святый человече Божий Алексие, душею на небеси Престолу Господню предстояй, на земли же данною ти свыше благодатию различная совершаяй чудеса! Призри милостивно на предстоящий святей иконе твоей люди, умиленно молящиеся и просящие от тебе помощи и заступления. Простри молитвенно ко Господу Богу честнеи руце твои и испроси нам от Него оставление согрешений наших вольных и невольных, в недузех страждущим исцеление, напаствуемым заступление, скорбящим утешение, бедствующим скорую помощь, всем же чтущим тя мирную и христианскую живота кончину и добрый ответ на Страшнем Суде Христове.
(ниже продолжение молитвы)

Edward 14.06.2009 04:33

и посети раба Твоего (имя) , даруй ему здравие, крепость и благомощие Твоею благостию: яко от Тебе есть всяко даяние благо и всяк дар совершен. Ты бо еси Врач душ наших, и Тебе славу, и благодарение, и поклонение возсылаем со Безначальным Твоим Отцем и с Пресвятым и Благим и Животворящим Твоим Духом, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
(О том же молятся святым семи отрокам Ефесским и Ангелу Хранителю болящего.)

Edward 14.06.2009 04:33

Молитва за немощного и неспящего:
Боже Великий, Хвальный и Непостижимый, и Неисповедимый, создавый человека рукою Твоею, персть взем от земли и образом Твоим почтивый его, явися на рабе Твоем (имя) и даждь ему сон успокоения, сон телесный, здравия и спасения живота, и крепость душевную и телесную. Сам убо, Человеколюбче Царю, предстани и ныне наитием Святаго Твоего Духа,
(ниже продолжение)

Edward 17.06.2009 00:08

Ей, Крестителю Христов, честный Предтече, крайний пророче, первый во благодати мучениче, постников и пустынников наставниче, чистоты учителю и ближний друже Христов, тя молю, к тебе прибегаю, не отрини мене от твоего заступления, но возстави мя, падшагося многими грехи; обнови душу мою покаянием, яко вторым крещением, понеже обоего начальник еси: крещением омываяй грех, покаяние же проповедуяй во очищение коегождо дел скверных; очисти мя грехми оскверненнаго и понуди внити, аможе ничтоже скверно входит, во Царствие Небесное. Аминь.

Edward 17.06.2009 00:09

Головные болезни:
(Пророку, Предтече и Крестителю Господню Иоанну)

Крестителю Христов, проповедниче покаяния, кающагося не презри мене, но совокупляяся с вои небесными, молися ко Владыце за мене недостойнаго, унылаго, немощнаго и печальнаго, во многия беды впадшаго, утружденнаго бурными помыслы ума моего: аз бо есмь вертеп злых дел, отнюдь не имеяй конца греховному обычаю; пригвожден бо есть ум мой земным вещем. Что сотворю, не вем, и к кому прибегну, да спасена будет душа моя? Токмо к тебе, святый Иоанне, благодати тезоимените, яко тя пред Господем, по Богородице, вем больша быти рожденных всех, ибо ты сподобился есй коснутися верху Царя Христа, вземлющаго грехи мира, Агнца Божия: Егоже моли за грешную мою душу, да поне отныне, в первыйнадесять час, понесу тяготу благую и прииму мзду с последними.

Edward 25.09.2009 02:38

Жизнь моя, мой Спаситель, рожденный Тобою, да спасет меня от смерти, пресекающей жизнь многих матерей в час разрешения, и да причтет плод чрева моего к числу избранных Божиих. Услышь, Пресвятая Царица Небесная, смиренную мольбу мою и призри на меня, бедную грешницу, оком Твоея благодати; не постыди моего упования на Твое великое милосердие и осени меня, Помощница христиан, Исцелительница болезней, да сподоблюсь и я испытать на себе, что Ты — Матерь милосердия, и да прославлю всегда Твою благодать, не отвергшую никогда молитвы бедных и избавляющую всех призывающих Тебя во время скорби и болезни. Аминь.

Edward 25.09.2009 02:38

О Преславная Матерь Божия, помилуй меня, рабу Твою, и прииди ко мне на помощь во время моих болезней и опасностей, с которыми рождают чад все бедные дочери Евы. Вспомни, о Благословенная в женах, с какою радостию и любовию Ты шла поспешно в горнюю страну посетить сродницу Твою Елисавету во время ее беременности и какое чудесное действие произвело благодатное посещение Твое и в матери, и в младенце. И по неисчерпаемому благосердию Твоему даруй и мне, униженнейшей рабе Твоей, разрешитися от бремени благополучно; даруй мне сию благодать, чтобы дитя, покоящееся теперь под моим сердцем, пришедши в чувство, с радостным взыгранием, подобно святому младенцу Иоанну, поклонялось Божественному Господу Спасителю, Который из любви к нам, грешным, не возгнушался и Сам стать Младенцем. Неизглаголанная радость, которою преисполнилось девственное Твое сердце при воззрении на новорожденного Твоего Сына и Господа, да усладит скорбь, предстоящую мне среди болезней рождения.

Edward 25.09.2009 02:43

Молитва жене перед родами ко Господу Иисусу Христу

Господи Иисусе Христе Боже наш, от превечнаго Отца рожденный Сыне прежде век, и в последнии дни, благоволением и содействием Святаго Духа, изволивый рождену быти от Пресвятыя Девы яко младенцу, повиену и положену во ясли, сам Господи, в начале сотворивый человека и жену спрягий ему, заповедь дав им: раститеся и множитеся и наполните землю, помилуй по велицей милости Твоей рабу Твою (имя) готовящуюся родити по заповеди Твоей. Прости ей вольныя и невольныя грехи, благодатию Твоею даруй ей силу благополучно разрешитися от бремене своего, сохрани сию и младенца во здравии и благомощии, огради их ангелы Твоима и сохрани от неприязненнаго действия лукавых духов, и от всякия вещи злыя. Аминь.

Edward 25.09.2009 02:44

Молитва жене перед родами ко Пресвятой Богородице

Пресвятая Дево, Мати Господа нашего Иисуса Христа, яже веси рождение и естество матере и чада, помилуй рабу Твою (имя) и помози в час сей да разрешится бремене своего благополучно. О всемилостивая Владычице Богородице, яже не потребовала еси помощи в рождении Сына Божия, подаждь помощь сей рабе Твоей, помощи требующей, наипаче же от Тебе. Даруй ей благомощие в час сей, и младенца иже имать родитися и внити в свет мира сего сподоби в благопотребное время и умнаго света во святем крещении водою и духом. Тебе припадаем, Мати Бога вышняго, молящеся: буди милостива мати сей, ейже прииде время быти мати, и умоли воплотившагося из Тебе Христа Бога нашего, да укрепит ея силою Своею свыше. Аминь.

Edward 26.09.2009 22:50

Буди нам тогда помощник и скорый прогонитель лукавых бесов, и к Царствию Небесному предводитель, идеже ты ныне предстоиши с ликом святых у Престола Божия, моли Господа, да сподобит и нас причастниками быти присносущнаго веселия и радости, да с тобою купно удостоимся славити Отца и Сына и Святаго Утешителя Духа во веки. Аминь.

Edward 26.09.2009 22:50

В беде, печали и скорби:

Молитва:
О, святый мучениче Христов Трифоне, скорый помощниче всем, к тебе прибегающим и молящимся пред святым твоим образом скоропослушный предстателю! Услыши убо ныне и на всякий час моление нас, недостойных рабов твоих, почитающих святую память твою. Ты убо, угодниче Христов, сам обещался еси прежде исхода твоего от жития сего тленнаго молитися за ны ко Господу и испросил еси у Него дар сей: аще кто в коей-либо нужде и печали своей призывати начнет святое имя твое, той да избавлен будет от всякаго прилога злаго. И якоже ты иногда дщерь цареву в Риме граде от диавола мучиму исцелил еси, сице и нас от лютых его козней сохрани во вся дни живота нашего, наипаче же в день страшный последняго нашего, издыхания предстательствуй о нас, егда темнии зраки лукавых бесов окружати и устрашати нас начнут.

Edward 26.09.2009 22:52

Над всеми же сими стяжая еси любовь, яже есть соуз совершенства, и тою, яко силою Божественною, вся дарования во единем лице твоем во едино совокупил еси, и туюжде любовь, разделенная примиряющую, в толковании словес апостольских всем верным проповедал еси. Мы же грешнии, по единому кийждо свое дарование имуще, единения духа в союзе мира не имамы, бываем тщеславни, друг друга раздражающе, друг другу завидяще; сего ради дарования наша разделенная не в мир и спасение, но во вражду и осуждение нам приложишася. Темже к тебе, святителю Божий, припадаем, раздором обуреваеми, и в сокрушении сердца просим: молитвами твоими отжени от сердец наших всяку гордость и зависть, нас разделяющия, да во мнозех удех едино тело церковное невозбранно пребудем, да по словеси твоему молитвенному возлюбим друг друга и единомыслием исповемы Отца и Сына и Святаго Духа, Троицу Единосущную и Нераздельную, ныне и присно и во веки веков. Аминь.

Edward 26.09.2009 22:52

Святителю Иоанну Златоустому, архиепископу Константинопольскому(в отчаянии):

Молитва:
О, святителю великий Иоанне Златоусте! Многая и различная дарования от Господа приял еси и, яко раб благий и верный, вся данныя тебе таланты добре умножил еси: сего ради воистинну вселенский учитель был еси, яко всяк возраст и всяко звание от тебе поучается. Се бо отроком послушания образ явился еси, юным - целомудрия светило, мужем - трудолюбия наставник, старым - незлобия учитель, иноком - воздержания правило, молящимся - вождь от Бога вдохновенный, мудрости ищущим - ума просветитель, витиям доброглаголивым - слова живаго источник неисчерпаемый, благотворящим - милосердия звезда, начальствующим - правления мудраго образ, правды ревнителем - дерзновения вдохновитель, правды ради гонимым - терпения наставник: всем вся был еси, да всяко некия спасеши.

Edward 26.09.2009 22:53

Преподобному Ефрему Сирину (в унынии):
Молитва:
О угодниче Христов, отче наш Ефреме! Принеси молитву нашу к милостивому и всесильному Богу и испроси нам, рабам Божиим (имена), у благости Его вся яже на пользу душам и телесем нашим: веру праву, надежду несумненну, любовь нелицемерну, кротость и незлобие, во искушениях мужество, в злостраданиях терпение, во благочестии преспеяние. Да не во зло обратим дары Всеблагого Бога. Не забуди, чудотворче святый, и святый храм (дом) сей и приход наш: сохрани и соблюди их молитвами твоими от всякого зла. Ей, святче Божий, сподоби нас кончину благую улучити и Царствие Небесное унаследити, да прославим дивнаго во святых Своих Бога, Емуже подобает всякая слава, честь и держава, во веки веков. Аминь.

Edward 26.09.2009 22:57

Святой праведной Иулиании Ольшанской (в душевной болезни):
Молитва:
О, святая праведная дево Иулиание, княжно Ольшанская, помощнице всем жаждущим спасения исцеления от болезней душ и телес! О, святая агнице Божие, яко имея дар мнози болезни целити и от всех козней врагов ограждати, исцели убо наша страсти душевныя и облегчи тяжкия болезни телесныя, отраду в скорбех даруй и избави нас от всяких бед и напастей. Призри на вся предстоящия честным твоим мощем (иконе) просящим твоея помощи сердцем сокрушенным и духом смиренным, да принесем во всем житии нашем плоды духовныя: любовь, благость, милосердие, веру, кротость, воздержание, да сподобимся жизни вечныя и да любовию твоею ограждаеми, поем прослаленному тя Господу Иисусу Христу. Ему же подобает всякая слава и честь со Безначальным Его Отцем и Пресвятым Животворящим Его Духом, ныне и присно, и во веки веков. Аминь.

Мила Пкэкк 21.10.2010 03:33

МОЛИТВА *К *ПРЕСВЯТОЙ
* * * * * * * *БОГОРОДИЦЕ
* * * * * Миру *Заступница, Матерь Всепетая, я пред *Тобою с мольбой: бедную грешницу, мраком одетую *Ты
Благодатью прикрой.
* *Если настигнут меня испытания, скорби, утраты, враги *в трудный час жизни, в минуты страдания *Ты мне *молю *помоги.
* * Радость духовную жажды спасения в сердце моё положи, в Царство Небесное, в Мир утешения путь мне прямой укажи.

Мила Пкэкка 21.10.2010 03:45

МОЛИТВА * ПОКАЯНИЯ
* * Всеведущий и Милосердный *Боже !
Ты знаешь самые сокровенные мои прегрешения, знаешь, как я слаб и недостоен.
Ты ждешь покаяния моего.
Господи, я виновен пред Тобою.
Нет ни единой заповеди Твоей, против которой бы я не согрешил.
Господи, я исповедаю перед Тобою все грехи мои, не скрывая ни одного, каюсь во всем и сознаю в жестокости сердца своего , немилосердии,в осуждении и унижении ближних, в злобе, ненависти, зависти, гордости, скупости, лживости, обмане, лености, хитрости, лукавстве, непослушании и других многих грехах и беззакониях.
Со страхом и надеждою молю я Тебя: не отвергни меня.
Научи нас из благодарной любви к Тебе быть милостивыми к ближним нашим.
Господи! Даруй нам оправдание и прощение.
Освяти нас Духом Твоим Святым.

Мила Пкэкка 21.10.2010 03:50

Душа моя взывает к Богу:
Детей моих убереги!
Пусть изберут они дорогу
Надежды, правды и любви.
Пусть мир лукавый не заманит
Своей губительной рукой,
И злом своим не затуманит
Твой Образ, Господи, живой.
Пусть Дух Святой их наполняет,
Среди неверия и вражды,
Всегда Сам учит, наставляет
И бережёт от злой беды.
Когда же встретят искушения
Ты дай им, Боже, устоять.
К Тебе спешить без промедления
И о поддержке умолять.
Будь с ними в радости и в горе,
Веди Своей, Отец, рукой.
И среди волн в житейском море,
Храни их, Господи Благой.
Ты материнскую молитву
Я верю, Боже, записал.
Вести я буду свою битву
За тех детей, что Ты мне дал

Мила Пкэкк 21.10.2010 03:53

Прими, Господь,
молитву-стих,
Храни, Господь, детей моих!
Средь ночи и средь бела дня
Храни, как ты хранишь меня!
В час испытания лихой,
Что посылает жизнь порой,
Ты мужество в их сердце лей.
Храни, Господь, моих детей!
От чёрных стрел обереги,
С тропы неверной уведи,
Пошли им преданных друзей.
Храни от войн и от чумы,
От искушений Князя Тьмы.
Звенит Планета Матерей:
Храни, Господь, храни детей!
Да будет путь их чист и ясен,
В делах и помыслах прекрасен,
С открытым сердцем для людей.
Пусть звёзд немолчный хоровод
Тропой Любви детей ведёт.
Раскинь над ними Неба синь.
Храни, Господь! Храни!
Аминь!

Воронина 16.11.2010 19:47

Прими, Господь,
молитву-стих,
Храни, Господь, детей моих!
Средь ночи и средь бела дня
Храни, как ты хранишь меня!
В час испытания лихой,
Что посылает жизнь порой,
Ты мужество в их сердце лей.
От чёрных стрел обереги,
С тропы неверной уведи,
Пошли им преданных друзей.
Храни от войн и от чумы,
От искушений Князя Тьмы.
Звенит Планета Матерей:
Да будет путь их чист и ясен,
В делах и помыслах прекрасен,
С открытым сердцем для людей.
Пусть звёзд немолчный хоровод
Тропой Любви детей ведёт.
Раскинь над ними Неба синь.
Храни, Господь! Храни!
Аминь!

Воронина 16.11.2010 19:51

МОЛИТВА * ПОКАЯНИЯ
Ты ждешь покаяния моего.
Господи, я исповедаю перед Тобою все грехи мои, не скрывая ни одного, каюсь во всем и сознаю в жестокости сердца своего , немилосердии,в осуждении и унижении ближних, в злобе, ненависти, зависти, гордости, скупости, лживости, обмане, лености, хитрости, лукавстве, непослушании и других многих грехах и беззакониях.

Ольга Юкгимээ 09.12.2010 20:12

Молитва от страха: "Всемогущий Боже!час Твоей Славы настал!умилосердись надо мною и ибавь великого несчастья.на Тебя возлагаю мои надежды,сам же я беспомощен и ничтожен.Помоги мне Боже и избавь меня от траха.Господи,помилуй.Аминь."

Edward 12.12.2010 19:30

***********.belmagi.ru/amolitv/akneupivaem.htm - акафист и молитвы иконе Неупиваемая Чаша

Герасимова 15.12.2010 02:22

Сделай меня орудием твоего мира, чтобы я тем любовь проявлял,где меня ненавидят, чтобы я прощал, где меня обижают, чтобы я соединял, где *идет ссора, чтобы я правду говорил, где господствует заблуждение , чтобы я веру приносил, где давит сомнение, чтобы я свет зажигал, где царствует тьма, чтобы я радость давал, где живет печаль. * *О, ГОСПОДИ!!! Не дай мне стремления *к тому, чтобы я был утешен, но чтобы я утешал, чтобы не я был понят, но чтобы я понимал, чтобы не я был любим, но чтобы я любил. Ведь кто дает,тот и получает, кто прощает , тот и сам прощен будет, кто сам в мире умирает, тот пробуждается для жизни. И если мы в тебе умираем - мы входим в вкчную жизнь. АМИНЬ!!!

Екатерина Макаса 18.12.2010 05:50

МОЛИТВА ДЛЯ ВОДИТЕЛЯ * * * * * *Боже Всеблагий и Всемилостивый, вся охраняй Своею милостию и человеколюбием, смиренно молю Тя,предстательством Богородицы и всех святых сохрани от внезапной смерти и всякой напасти, меня, грешного, и ввереных мне человек и помози невредимых доставляти каждого по его потребе. * * * * * * * * * * * * * Боже милостивый. * * *Избави меня от злого духа лихачества, нечистой силы алкоголизма, вызывающих несчастия и внезапную смерть без покаяния. * * * * Спаси и помоги мне, Господи *счистой совестию дожить до глубокой старости без времениубитых и икалеченных по моему нерадению людей, и да прославится имя Твое святое ныне и присно и во веки веков. * * Аминь.

Алла О 18.12.2010 12:34

Душа моя взывает к Богу:
Детей моих убереги!
Пусть изберут они дорогу
Надежды, правды и любви.
Пусть мир лукавый не заманит
Своей губительной рукой,
И злом своим не затуманит
Твой Образ, Господи, живой.
Пусть Дух Святой их наполняет,
Среди неверия и вражды,
Всегда Сам учит, наставляет
И бережёт от злой беды.
Когда же встретят искушения
Ты дай им, Боже, устоять.
К Тебе спешить без промедления
И о поддержке умолять.
Будь с ними в радости и в горе,
Веди Своей, Отец, рукой.
И среди волн в житейском море,
Храни их, Господи Благой.
Ты материнскую молитву
Я верю, Боже, записал.
Вести я буду свою битву
За тех детей, что Ты мне дал

Судиловская 22.12.2010 18:49

МОЛИТВА * ПОКАЯНИЯ
Ты ждешь покаяния моего.
Господи, я исповедаю перед Тобою все грехи мои, не скрывая ни одного, каюсь во всем и сознаю в жестокости сердца своего , не милосердии,в осуждении и унижении ближних, в злобе, ненависти, зависти, гордости, скупости, лживости, обмане, лености, хитрости, лукавстве, непослушании и других многих грехах и беззакониях.

Geib 23.12.2010 09:18

МОЛИТВА *К *ПРЕСВЯТОЙ
* * * * * * * *БОГОРОДИЦЕ
* * * * * Миру *Заступница, Матерь Всепетая, я пред *Тобою с мольбой: бедную грешницу, мраком одетую *Ты
Благодатью прикрой.
* *Если настигнут меня испытания, скорби, утраты, враги *в трудный час жизни, в минуты страдания *Ты мне *молю *помоги.
* * Радость духовную жажды спасения в сердце моё положи, в Царство Небесное, в Мир утешения путь мне прямой укажи.

Geib 23.12.2010 09:21

+++++++++++++++++++++++++++++прощу помолитесь за меня,я обидела своего *любимого мужчину и он не приехал ко мне,а я не могу без него.Я ЗДЕЛАЛА ЭТО НЕ ОТ ЗЛОВОГО УМЫСЛА.пРОШУ ПОМОЛИТЕСЬ,ЧТОБЫ ОН ВЕРНУЛСЯ СПАСИБО.АМИНЬ

Geib 23.12.2010 09:25

О умножении любви и искоренении ненависти и всякой злобы:
Тропарь, глас 4:
Союзом любве апостолы Твоя связавый, Христе, и нас, Твоих верных рабов, к Себе тем крепко связав, творити заповеди Твоя и друг друга любити нелицемерно сотвори, молитвами Богородицы, Едине Человеколюбче.

Кондак, глас 5:
Пламенем любве распали к Тебе сердца наша, Христе Боже, да тою разжигаеми, сердцем, мыслию же и душею, и всею крепостию нашею возлюбим Тя, и искренняго своего яко себе, и повеления Твоя храняще славим Тя, всех благ Дателя.

Tatiana Sopv 25.12.2010 03:56

присутствие было необходимо,а отсутствие заметно! {"event":{"ownerFemale":true,"iconPath":"********i106.odnoklassniki.ru/getImage?photoId\u003d214315475755\u0026amp;photoT ype\u003d4","ownerName":"Наталия Терехова(Воронина)","preview":"********i132.odnoklassniki.ru/getImage?photoId\u003d214315475755\u0026amp;photoT ype\u003d2","ownerId":"botzquhnctctszgqdl0qufyprax lbjginlul","name":"one.widget.test.client.widgets. mvc.events.handlers.dispatcher.StartOrResumeDiscus sionEvent","discussionType":"USER_STATUS","mms_is_ mms":false,"referenceId":"411211315243","reference Label":"Жить нужно так,чтобы твое присутствие было необходимо,а отсутствие заметно!"}}
{"waitTimeout":100,"strictPosition":"center","clos eTimeout":100,"photoMainId":"214315475755","male": false,"userId":"botzquhnctctszgqdl0qufypraxlbjginl ul","menuType":"User","fio":"Наталия Терехова(Воронина)","showTimeout":500}
{"showTooltip":true,"list":[{"presentId":"278963110459","presentLink":"http ://dp.odnoklassniki.ru/getImage?photoId\u003d278963110459\u0026type\u003d 1","senderId":"botzquhnctctszgqdl0qptszuaypbnfqdne kd","clickLink":"/dk?st.cmd\u003dappMain\u0026st.refplace\u003d8\u00 26st.appId\u003dbotzquhnctctszgqdl0bojydhhnchfpywt stv\u0026st.referer\u003dbotzquhnctctszgqdl0qufypr axlbjginlul\u0026tkn\u003d4945","cardStyle":"","cl ickable":true},{"presentId":"263207571521","presen tLink":"********dp.odnoklassniki.ru/getImage?photoId\u003d263207571521\u0026type\u003d 1","senderId":"botzquhnctctszgqdl0qgizcbfajbgmsrqk q","clickLink":"/dk?st.cmd\u003dappMain\u0026st.refplace\u003d8\u00 26st.appId\u003dbotzquhnctctszgqdl0bojydhhnchfpywt stv\u0026st.referer\u003dbotzquhnctctszgqdl0qufypr axlbjginlul\u0026tkn\u003d9517","cardStyle":"","cl ickable":true}]}

Наталия Терехова(Воронина)
МОЛИТВА * ПОКАЯНИЯ
* *Всеведущий и Милосердный *Боже !
Ты ждешь покаяния моего.

Светлана l 24.01.2011 22:52

прошу,помолитесь *орабе Божьем Вадиме-мужа моем,рабыБожьей Дарье-дочери нашей и меня рабыБожьей Светлане о сохранении семьинашей и возвращении отца в семью. прошу помолитесь о его душе заблудшей вернуться всемью,встать на путь правильный,справитьсяс гордыней своей,умягчить сердцеего.Прошу помолитесь о достатке в нашей семье,обуважении друг к другу,любвии взаимопонимании.Чтобы послали нам всемздоровья,добра в отношении друг кдругу,успехов во всех наших делах иначинаниях.Чтобы ангел-хранитель был всегда с нами и направлялнас на путь истинный,оберегал нас.Помолитесь Господу Богу ,чтобы помог нам обрести свой семейный очаг и укрепил наш союз.Благодарю вас.Во имя Отца,Сына иСвятого Духа.Аминь!Аминь!Аминь!

Димитрий ДКЭСНИ 06.02.2011 09:06

прошу *политесь обо мне * что бы *Господь милостви был комне и что бы *помиловался меня * *дарол мне *крепокгое *здоровье * прошу подалуйста *пусть вас *Господь *благоловит

Оля Яровая 06.02.2011 09:20

Дорогой господь *, * прошу тебя дай мудрость врачам, чобы они установили *правильный *диагноз и назначили *правильное *лечение, помоги, господи,на все *воля твоя , господи за все, что ты делаешь для своих *детей . Аминь.

Войтова 06.02.2011 18:09

Батюшка, прошу Вас помолитесь за сына моего Павла, что бы Бог простил ему согрешения вольные и невольные и покрыл соей благодатью, что бы все мучения его кончились.
Спасибо Вам Батюшка. Да хранит вас Господь.

Коршикова 15.02.2011 05:25

Батюшка прошу вас помолитесь за рабу Елену и Игоря о даровании им ребеночка)) Прошу вас пожайлуста!! мы очень этого ждем!! Аминь!

Низовская 29.03.2011 05:39

Батюшка, прошу Вас помолитесь за младенца Елену (у нее сахарный диабет) , за младенца Марину и р. Игоря. Очень прошу.
Спасибо Вам большое!

Текущее время: 07:28. Часовой пояс GMT +4.