![]() |
Друже, чому ти у смутку й журбі,
Сльози туманять погляд тобі. А над тобою завжди в кожну мить, Сяє чудова небесна блакить. |
Каждый день на устах моих
Это сладкое имя ИИСУС! Я не знаю имён других, Лишь Его я превозношу! |
Є у небі країна, куди неодмінно,
Я прийду і буду у славі Отця. Віддам я подяку, і честь і хваління, Прославлю там ім'я Христа. |
Еще недолго, да совсем недолго -
И наш Спаситель нас к Себе возьмет. Хоть и тревог встречаем в жизни много, Но в небесах покой душа найдет. |
Зібралися ми на рідній землі,
Щоб Бога прославить в піснях. За всі чудеса хвалу в небеса Складають наші серця. О, Боже Святий, пішли Свій спокій І нашій Ти землі. Щоб а мирі нам жить Тобі лиш служить Від серця прохання летить. * *На всі віки Творцю хвала * *Що нашу країну беріг. * *Її ліси, її поля, * *І щирих людей серця. |
Ісус - Ти найкращий Друг.
В час, коли моє серце плаче Я до Тебе в молитві йду, Ти поможеш мені, мій Пастир. Для душі мій спокій в Тобі. Ти - відрада моя, Спаситель. Підкріпляєш у боротьбі, Вірний Друг і душі Цілитель. |
В этой книге святой Богом данной одной
«Возлюби» нам Господь говорит. Это слово одно, поучает оно, Любовь всё победит. |
Твоя любов немов ріка, як височінь могутніх гір.
Здійму до Тебе я свій зір і заспіваю Тобі. До мого серця доторкнись, відчути хочу цю любов. Нехай Твій Дух Святий зійде Й наповнить серце знов. |
Радій у любові Христа
Він тебе поведе у Своє святе Місце на небесах. Хвалю мого Бога імя І співатиму Господеві славу, Бо тепер вільний я. |
Як олень прагне до потоків,
Так душа моя прагне Тебе. Я бажаю Тобі сказати, Що я так люблю Тебе. Ті Один моє серце знаєш, І в нього ті любов вливаєш. Я бажаю тобі сказати, Що я так люблю Тебе. |
Життя все в Тобі мій Господь
Ти - надія моя. Ти -мій захист та сила. Завжди буду славить Тебе Утіху знайду лиш в Тобі, Думки всі мої і серце моє Все віддаю я Тобі. |
Ой, зійшла, зійшла Правда на землю
Тай обітала поміж людьми. Все розказала, як треба людям, Як треба жити, як Бог велить. |
Ти Господь всього
Цар по всій землі. Над гірським струмком, Над сонцем в небесах. І у мене є одна мета, Будь царем мого життя. * * Царюй Господь, царюй в мені, * * В веселі дні і в дні сумні. * * Ти Пан всього в моїм житті, * * Завжди, Господь, царюй в мені. |
Благодать и любовь от Отца,
От Отца бесконечной вселенной Никогда, никогда, никогда Не получишь за злато и деньги |
Цим світом горя зла й біди іду до неба
Хоч перешкоди навкруги долати треба. Надією живе душа, Про вічний дім про небеса. Вже скоро уввійду в небесний дім Де горя і спокус немає. Там сльози мій Ісус навік зітре, Там Батько мій мене чекає. |
Я *к Тебе прихожу, мой Господь и Учитель,
У Святых Твоих ног я в смиренье сажусь. Говори Ты ко мне Слово жизни, Спаситель, Я к Тебе прихожу, мой Господь Иисус. * * * * * * * На рассвете ли дня, при закате * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ли солнечном. * * * * * * * * * * * * * * * * * Ты услышишь меня и ответишь * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * любя. * * * * * * * Ведь надежда моя, и спасенье, и * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * радость вся, * * * * * * * Лишь в Тебе, мой Господь, лишь к * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Тебе я иду. |
КогдаИисус меня простил
И землю в небо превратил, Среди скорбей, среди угроз Там небо, где со мной Христос. Хвала Христу - Он спас меня, Грехи простил, открыл Себя, На суше, в море, под землей Там небо, где Христос со мной! Буква О |
Жизнь моя сокрыта лишь в Тебе
И на всем моем пути земном, Я нуждаюсь мой Господь в Тебе Утром, ночью, вечером и днем |
У Віфлеємі, Син Божий народився.
Радість велика всім людям прийшла. Той, Хто навчить не робити гріха, Людям на щастя з’явився. |
Я желаю исполнить волю Твою!
Закон Твой в сердце моём! Дух Твой благой доведёт В Землю правды меня! |
ЗНАЕШЬ ЛИ РУЧЕЙ ,ЧТО БЕЖИТ
СО КРЕСТА ГДЕ УМЕР ХРИСТОС. ЗНАЕШЬ ЛИ ТОГО,КТО ДАРИТ ВЫКУП ОТ СТРАДАНИЙ И СЛЁЗ. |
Радуйся,світе, Спас народивсь!
Земле, співай Йому! Прийми скоріш Царя царів, співайте всі Йому, Співайте всі Йому, співайте всі Йому! |
Наш Бог Всемогущий,
Царствует на небе во славе, Мудрый, Сильный, любящий, Всемогущий Бог!!! |
Сын Мой, как долго Я ждал,
Зимы и весны, Я годы считал, ночью и днем за порог выбегал, Я ждал. Я знал твои терзанья души, я видел слезы в полночной тиши, Там за стеной, в беспросветной глуши годы шли |
.Взгляни вокруг, какая красота,
Что видишь ты то дело рук Творца Оставь свой грех *приди к Христу скорей Чтоб не остаться вне дверей. Припев. //Он для тебя творил и солнце и луну Он для тебя творил леса, поля, моря. Он для тебя послал Спасителя Христа Тебе открыл Он небеса. |
Алилуйя, алилуйя, алилуйя,
Аллилуйя, аллилуйя, аллилуйя. 1.Славте все Того, Кто милостив, Чья любовь дана навек. Пусть воскликнет дом Израилев, Что любовь Его навек! |
Тихая ночь окружала в саду
Мирно уснувших друзей. Слышно, как ветер колышет листву И протекает ручей "Отче, о Отче, пусть будет Воля во всем лишь Твоя, Но эта горькая чаша Может минует меня" |
За кожен день віддати славу треба,
Бо джерелом життя є лише Він один. Великий Бог, творець землі і неба, Завжди чекає Він, до Нього ти прийди. Чекає Він тебе і доньку й сина, А ти блукаєш десь у темряві та злі, Чекає Він бо ти Його дитина, Бо Він створив тебе, й дав владу на землі. * *Давайте візьмемось за руки * *І помолімося Христу. * *Щоб наші діти, наші внуки, * *Пізнали істину просту. * *Нехай зростають вони духом, * *Бо Ти є мій Святий, * *Ти бережи їх від спокус, Ісус. |
Пусть от утренней Зари
Все слышат славы звук! От востока на запад С севера на юг!!! |
Слушайте!!! Как замечательно славить нашего Господа!!! Со всеми святыми Его! Во всех концах Земли!!! Это здорово!!! Замечательная тема! Самая лучшая в группе!!!
|
Земле в ждинній родині,
Повернися до світла лицем. Твоє щастя у Божому Сині, Хай Він буде і твоїм Царем. Слухай, Україно, Ісус іде. Вийди зустрічати, Він любов, спасіння тобі принесе, Будеш спокій мати. |
Ты объемлешь меня позади-впереди,
Полагаешь на мне руку! И куда б я не шёл,-лик Твой будет со мной! Не укроюсь я от Духа! |
Достойний, Ти Достойний,
Всю хвалу і честь прийняти! Достойний, Ти Достойний, Будемо Тобі співати! |
Мы не созданы для легкого пути,
Мы народ Христовой церкви и поэтому Все нам трудности должно перенести, Ведь должны быть готовы к этому |
Доброго дня, Ісус, знову Тобі молюсь,
в ранах душа моя, тіло у болях, прагне на волю мій дух! Ти доторкнись мене миром Своїм й теплом, щоб пам'ятав навік Твоє обличчя, голос пізнав лиш покличеш! |
Достоин,Ты достоин
Царь царей,Бог богов,Ты достоин! Святой наш,Ты достоин Царь царей,Бог богов,Славим Тебя! |
Солнце светит ласково в бирюзовой вышине,
Взором весь простор земной охватить нельзЯ |
Я хочу хвалить Тебя
И каждый вечер петь: Господь, я люблю Тебя Ты мой Бог - всё для меня Я хочу прославить Твоё святое имя! |
Люблю Господь Твой дом,
Чертог любви Твоей. Ты как зрачок лучистых глаз Хранишь ее порог. |
Хочу прийдти туда, где Ты,
Быть в Твоем присутствии, За столом с Тобою, Окруженным славой. В Твою обитель я навсегда войти хочу, Я хочу быть там, я хочу быть там, где Ты! |
| Текущее время: 00:54. Часовой пояс GMT +4. |